product

YJ2001


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Gancang

Anggo: Minuman / Promosi     Bahan: Plastik         Gaya: Tembok Tunggal

Jenis: Botol                  Plastik Jenis: PCTG         Tempat Asalna: Zhejiang, Cina

Jumlah Modél: YJ2001      Pamakéan: Inuman            Ngaran Produk: botol plastik

Warna: Warna anu Diatur     Logo: Logo Khusus Ditarima

Kapasitas: 450ml             MOQ: 100000 pcs

Kamampuhan SuPCTGly

Kamampuhan SuPCTGly: 6000 Potongan / Potongan per Dinten

Bungkusan & Pangiriman

Rincian Kemasan kantong POLY teras lebetkeun kana karton

Palabuhan Ningbo / Shanghai

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan) 1 - 3000 3001 - 10000 > 10000
Est. Waktos (dinten) 15 20 Pikeun disawalakeun

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami