product

Dina énjing kaping 5 Agustus, upacara panandatanganan perjanjian kerjasama strategis antara YJIE PLASTICS CO., LTD sareng Wutan Zhongda Group di Distrik Huangyan diayakeun di Taizhou. Wang Tingge, pupuhu Grup Sumber Daya Nasional China, sareng He Yitao, pimpinan umum YJIE, ngahadiran upacara sareng ngabahas pidato. Song Hongjiong, présidén Grup Sumber Daya Nasional China mingpin upacara. Wang Luning, Wakil Présidén sareng Anggota Panitia Partai Grup Nasional Zhongda Sumberdaya, Cai Liming, anggota Komite Tetep Panitia Kabupatén sareng Wakil Pimpinan Kabupatén Eksekutif, sareng Jin Zhemeng, Wakil Kapala Distrik, ngahadiran upacara panandatanganan.


Pos waktos: Okt-12-2020