product

Anyar-anyar ieu, Huangyan YJIE Plastics Co., Ltd ngayakeun Buruh pikeun ngalaksanakeun kagiatan bantuan murid gugur emas. Ampir 50 sukarelawan ti Perusahaan angkat ka sakola sareng ngirim hibah sareng pasokan sakola ka 242 murid miskin di kabupatén éta. Total hibah 352.700 yuan.

"Panawaran ieu asalna tina jalma anu paduli sacara sosial sareng perusahaan anu ngurus anu sponsor murid dina pasangan hiji-hiji. Perusahaan ngagabungkeun hibah kana 'Dana Bantuan Siswa' Weifeng 'pikeun palaksanaan sareng manajemén, sareng ngalaksanakeun dana khusus pikeun tujuan khusus. Nyayogikeun bantosan pikeun murangkalih anu sesah angkat ka sakola, ”

] Dina acara éta, Pagawé henteu ngan ukur sacara saksama ngalakukeun padamelan sateuacan hibah dikaluarkeun, tapi ogé ngadorong anu nampi bersyukur sareng suksés dina diajar, sareng janten jalma anu positip.


Pos waktos: Okt-12-2020