product

Dina soré tanggal 27 Agustus, "Punten sumping ka rundingan" - "Kumaha ngembangkeun industri cetak Huangyan anu bermutu tinggi" sareng kagiatan "Ruang Tamu Komite Ékonomi Swasta" diayakeun. Anjeunna Yitao ngawakilan Huangyan YJIE plastik Co., Ltd. pikeun ilubiung.

Fokus kana tema perundingan "Kumaha ngembangkeun industri cetak kualitas luhur di Huangyan", jalma anu aya hubunganana sareng Biro Pengembangan Kabupatén sareng Réformasi, Kantor Bakat Panitia Partéi Kabupatén sareng sutradara Kantor Konperénsi Permusyawaratan Politik Distrik, anggota "Ruang Tamu Komite Ékonomi Swasta Huangyan", ngawakilan perwakilan perusahaan, Anggota tim panilitian sareng anu sanésna ngayakeun rundingan langsung ngeunaan "kumaha cara ngamajukeun deui perusahaan-perusahaan cetak Huangyan pikeun nguatkeun inovasi téknologi sareng inovasi manajemén", "kumaha carana masihan maén lengkep kana konsentrasi industri régional sareng ngahontal pangwangunan kualitas luhur ”, sareng“ cara ngajantenkeun industri citakan Huangyan dina situasi internasional sareng makro Dina kaayaan ékonomi anu parah, masalah sapertos naék ngalawan trend sareng pecah kana vitalitas dibahas sareng ditukeurkeun. Kanggo sababaraha patarosan, departemén fungsional anu aya hubunganana diwaler dina situs.

Pasamoan nunjukkeun yén salaku industri cetak Huangyan ayeuna dina kaayaan kaributan, penting pisan pikeun méréskeun tata ruang, struktur produk, struktur perusahaan sareng masalah sanésna ku transformasi sareng pembaruan. Diharepkeun yén sadaya departemén bakal uih deui sareng masalah, sacara saksama diajar sareng ngalaksanakeunana, sareng salajengna ngajukeun solusi.


Pos waktos: Okt-12-2020