product
  • Yjie signed a strategic cooperation agreement with Wutan Zhongda Group

    Yjie nandatanganan perjanjian kerjasama strategis sareng Wutan Zhongda Group

    Dina énjing kaping 5 Agustus, upacara panandatanganan perjanjian kerjasama strategis antara YJIE PLASTICS CO., LTD sareng Wutan Zhongda Group di Distrik Huangyan diayakeun di Taizhou. Wang Tingge, pupuhu Grup Sumber Daya Nasional China, sareng He Yitao, manajer umum YJIE, ngahadiran t ...
    Maca deui
  • How to develop high-quality Huangyan molding industry

    Kumaha ngembangkeun industri cetakan Huangyan kualitas luhur

    Dina soré tanggal 27 Agustus, "Punten sumping ka rundingan" - "Kumaha ngembangkeun industri cetak Huangyan anu bermutu tinggi" sareng kagiatan "Ruang Tamu Komite Ékonomi Swasta" diayakeun. Anjeunna Yitao ngawakilan Huangyan YJIE plastik Co., Ltd. pikeun ilubiung. Fokus o ...
    Maca deui
  • Huangyan Yjie sent 352,700 yuan for poor students

    Huangyan Yjie ngintunkeun 352.700 yuan pikeun murid miskin

    Anyar-anyar ieu, Huangyan YJIE Plastics Co., Ltd ngayakeun Buruh pikeun ngalaksanakeun kagiatan bantuan murid gugur emas. Ampir 50 sukarelawan ti Perusahaan angkat ka sakola sareng ngirim hibah sareng pasokan sakola ka 242 murid miskin di kabupatén éta. Total hibah 352,70 ...
    Maca deui