product

TaiZhou HuangYan Yjie Plastics Co., Ltd. didirikeun taun 1996 sareng tempatna di kampung halaman produk plastik anu kasohor, kota Huangyan Cina. Saatos pamekaran 24 taun, Yjie ayeuna janten salah sahiji pabrik terkemuka di Cina, fokus kana panilitian, ngarancang, produksi sareng pamasaran produk plastik konsép kualitas anyar sapertos cangkir sareng botol, alat-alat bumi sareng produk OEM & ODM anu sanés.

YJie gaduh 100 staf propésional anu kalebet ngeunaan insinyur, désainer, téknisi senior sareng jinis-jinis bakat tengah sareng luhur anu sanés, ogé tim kualitas luhur penjualan, R&D, produksi, manajemén sareng layanan purna jual. Yjie sanggup ngahontal omzet taunan 5 juta dolar AS.

Mumpuni sareng inpormasi ISO9001, SA8000 sareng Sedex, Yjie parantos netepkeun sistem kontrol kualitas anu tuntas, ngalangkungan unggal prosedur produksi. Bahanna utamina sumberna ti Jepang & Korea & Cina. Kami ogé nyetél lab pengujian matérial, sareng nerapkeun sistem pamariksaan anu ketat pikeun bahan asup, pamrosésan produk, pangiriman barang anu mastikeun "Kualitas munggaran" ti sumber nepi ka produk akhir.

about

Wtopi Kami Naha

Yjie Khusus dina R&D, Produksi sareng ngadamel cangkir plastik, botol plastik, botol PET, barware sareng produk plastik suntikan & blow.

Aplikasi kalebet promosi, hadiah, bungkus, peralatan rumah tangga, Bar sareng sajabina.

Yjie hoyong bagikeun visi perusahaan kami ka anjeun sadayana. Gumantung kana visi sareng strategi global urang, Yjie didedikasikan pikeun nyayogikeun produk rumah tangga palastik anu luar biasa pikeun pasar dunya.
'YJie, pilihan anu pangsaéna pikeun konsép gaya hirup énggal' nyerat legenda.