YJie

YJie gaduh 100 staf propésional anu kalebet ngeunaan insinyur, désainer, ogé tim penjualan anu luhur, R&D, produksi, manajemén sareng layanan purna jual.

tingali deui
  • 635463456 2435
  • 635463456 (1)325

tentang Kami

TaiZhou HuangYan Yjie Plastics Co., Ltd. didirikeun taun 1996 sareng tempatna di kampung halaman produk plastik anu kasohor, kota Huangyan Cina.

ngartos langkung

bérita paling énggal

buletin